poniedziałek, 29 grudnia 2014

BURGERY BEZMIĘSNE ''QUORN''

 
 
Przyszedł czas na wypróbowanie burgerów.
 

 
Mogłabym upiec do nich bułki otrębowe, ale był to mój
dzień czystych protein więc darowałam sobie pieczenie.
Usmażyłam z to 2 jajka sadzone i użyłam sera żółtego niskotłuszczowego
 
4 burgery włożyłam do nagrzanego opiekacza:
 
 
Kiedy były usmażone na dwa z nich nałożyłam
po plasterku sera żółtego ,po jednym jajku sadzonym
(usmażone z obu stron),
posoliłam, popieprzyłam, nakryłam każdy z nich
pozostałymi burgerami,
opiekałam jeszcze kilka minut.






 
Ser się pięknie rozpłynął, a burgery smakowały WYŚMIENICIE!
 


 

Same burgery są dobrze doprawione i naprawdę smaczne.
Moja ocena 10/10
Weszły na stałe do mojego menu.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz